Počinje trilogija za prvaka!

Četiri kola prije kraja prvenstva 2. Hrvatske košarkaške lige u goste nam dolazi vodeća momčad KK Đakovo. Radi se o utakmici 9. kola iz prvog dijela natjecanja, koja je trebala biti odigrana još 18.12.2022. godine i odgođena na zahtjev gostujuće ekipe KK Đakovo

Đakovo je prvo na tablici sa samo jednim porazom, kao i drugoplasirana Marsonija iz Slavonskog Broda. Ova utakmica će biti posebno zanimljiva, stoga što s obje ove momčadi igramo u posljednja dva kola. Brođane dočekujemo na domaćem terenu u pretposljednjem 17. kolu a u Đakovo odlazimo na gostovanje u posljednjem 20. kolu. Dakle, slijedi nam svojevrsna trilogija, čiji će ishod imati veliki utjecaj na odluku o prvaku lige za sezonu 2022/2023.

Naša momčad ima veliki motiv protiv svih suparnika odigrati maksimalno angažirano, jer nam je do kraja natjecanja u igri plasman za treće mjesto na tablici, što bi s obzirom na težak početak sezone bio sjajan uspjeh za naš klub.

Stoga vas u nedjelju opet sve pozivamo u našu “tvrđavu”, na prvu od tri zasigurno neizvjesne, uzbudljive i kvalitetne košarkaške predstave.

#ajmozupanja #nedirajtezupanju #utvrdjavu