Odličan košarkaški vikend u Županji!!

[U13 Djevojke]

Naše cure su pokazale zavidnu spremnost i ostvarile odličan rezultat od +26 (54:28) protiv cure iz KK Rekord tim.

Djevojčice su dale svoj maksimum te su ispoštovale sve što je trenerica Mirela od njih tražila. Slabiji protivnik je trenerici dao mogućnost rotacije mlađih djevojčica u dobrobit njihovog razvoja. Želimo istaknuti angažman Emili Panić koja se nakon slomljene ruke vratila s još većom željom i upornosti te ruši sva treneričina očekivanja.

[U15 Dječaci]

Naši U-15 dječaci su odigrali jako zanimljivu i napetu utakmicu redovnog kola protiv KK Donji Miholjac. Dečki su poveli i kontrolirali igru u prvoj četvrtini, no brzim ulaskom u probleme s faulima ekipa iz Donjeg Miholjca se vraća u igru s nekoliko pogođenih šuteva te na poluvremenu vodimo nekoliko razlike. Promjenom obrane naši dečki zatvaraju reket te ostatak utakmice kontroliraju igru i završavaju utakmicu u zadnjim minutama svoju korist. Najbolji kod naših dječaka su bili Doknjaš L. i Zekonja Š., ali svakako treba istaknuti najbolju utakmicu ove sezone za Matka Bilića koji je ispunio sva trenerova očekivanja. Također u zadnjim minutama vrhunsku obranu i mirnu glavu je zadržao Bušić B., te ga ovim putem želimo pohvaliti. Svi dečki su dali svoj maksimum koji je trener od njih tražio te je pobjeda od 53:45 bila neizbježna.

[KADETI]

Naši kadeti su odigrali utakmicu u Vukovaru protiv KK Borovo koja je prvih 17 minuta bila napeta i u egalu, ali nažalost pri kraju prvog poluvremena zbog pada koncentracije domaćini završavaju poluvrijeme rezultatom 41:25. Drugo poluvrijeme većina naših dečkiju nije glavom bila na utakmici te angažman dva igrača nije bio dovoljan da se utakmica okrene u našu korist. Trener je daljnjim rotiranjem dao priliku svim igračima gdje smo dodatno pali i nismo zadržali trkački nivo na potrebnoj razini. Ovim putem pohvaljujemo dva najbolja igrača, Benković F. i Doknjaš L., koji su jedini bili na razini zadatka.