U NOVU GODINU ULAZIMO SA NOVOM UPRAVOM!

Dana 29. prosinca 2023. godine u prostorijama Multikulturalnog centra Županja (MKC) održana je Izborna sjednica Skupštine KK “ŽUPANJA”.

Sjednici su nazočili članovi Kluba, od kojih je njih 25 izabrano za članove Skupštine, kao i 7 članova Upravnog odbora Kluba, te 3 člana Nadzornog odbora.

Na sjednici Skupštine je jednoglasno izabran novi predsjednik Kluba, Mato Ivanović.

Dopredsjednikom je imenovan Anđelko Župarić, a iz članova Upravnog odbora jednoglasno je usvojena Anja Marinac Anđić za Tajnika Kluba.

Jednoglasno je usvojen i plan rada kao i financijski plan za 2024. godinu, a novoizabrani predsjednik je naglasio da mu je čast i zadovoljstvo predstavljati Klub koji ponosno djeluje punih 50 godina.

Nakon riječi zahvale dugogodišnjim predstavnicima Kluba; Puljiću, Grgiću i Mariću, te cjelokupnom Upravnom i Nadzornom odboru, kao i članovima Kluba, istaknuo je da je nastavak rada s mlađim selekcijama, kako muškim tako i ženskim apsolutni prioritet, a kao imperativ naglasio je nastavak suradnje s trenerom Kalaicom koji od seniorske momčadi stvara pobjednike u svakom smislu te riječi!

Predsjednik se nadalje osvrnuo na tim ljudi koji je pored njega i predstavivši svakog ponaosob dalo se zaključiti da će Klub nastaviti voditi mlad i stručan tim željan uspjeha i na zadovoljstvo svih članova Kluba i prijatelja košarke!